Tabell
Utvikling i verdiskaping som andel av totalen. Delnæringer innenfor næringsmiddelindustrien. 2003-2012Delnæringer | 2003 | 2006 | 2009 | 2012 |
---|
Kjøtt og kjøttvarer – produksjon, bearbeiding og konservering | 22,8 | 18,9 | 23,4 | 22,4 |
---|
Fisk, skalldyr og bløtdyr – bearbeiding og konservering | 18,2 | 27,4 | 20,3 | 21,5 |
---|
Frukt og grønnsaker – bearbeiding og konservering | 4,1 | 4,0 | 4,8 | 3,8 |
---|
Vegetabilske og animalske oljer og fettstoffer – produksjon | 2,3 | 3,5 | 2,5 | 1,7 |
---|
Meierivarer og iskrem – produksjon | 13,0 | 11,0 | 13,7 | 16,5 |
---|
Kornvarer, stivelse og stivelsesprodukter – produksjon | 3,7 | 2,7 | 2,4 | 2,0 |
---|
Bakeri- og pastavarer – produksjon | 13,0 | 11,7 | 12,9 | 11,6 |
---|
Andre næringsmidler – produksjon | 13,2 | 12,1 | 12,6 | 11,0 |
---|
Fôrvarer - produksjon | 9,6 | 8,9 | 7,4 | 9,6 |
---|
Totalt | 100 | 100 | 100 | 100 |
---|