27. Eksport av fisk 1), ordinær og etter prosedyrekode 14 2). Rangert etter prosedyrekode 14 i 2009. Detaljert varenivå. 2007 - 2009. Millioner kroner. Ordinary exports of fish 1) and procedure code 14 2), ranked by value of procedure code 14 in 2009. Detailed commodity level.2007 - 2009. NOK million.
  2007 2008 2009
Ordinær eksport Ordinary exports Prosedyre kode 14 Procedure code 14 Sum Sum Ordinær eksport Ordinary exports Prosedyre kode 14 Procedure code 14 Sum Sum Ordinær eksport Ordinary exports Prosedyre kode 14 Procedure code 14 Sum Sum
                   
I ALT 1) TOTAL 1) 35695,8 1283,4 36979,2 37369,6 1006,7 38376,3 43481,2 749,7 44230,8
0303.5200 Torsk, fryst 492,5 742,6 1235,0 399,0 646,8 1045,9 457,9 413,0 870,9
0303.7200 Hyse, fryst 508,9 224,5 733,4 355,0 142,0 496,9 601,7 132,2 734,0
0304.2939 Fileter av torsk, ikke i blokk, fryst 558,6 106,0 664,6 516,9 115,7 632,6 441,2 89,4 530,7
0303.7300 Sei, fryst 352,6 20,3 372,9 426,8 23,3 450,0 433,8 30,1 463,9
0304.2959 Fileter av hyse, ikke i blokk, fryst 157,1 10,4 167,4 165,9 19,6 185,5 193,8 21,5 215,3
0303.7904 Steinbit, fryst 14,8 5,4 20,2 21,0 5,0 26,0 23,3 12,3 35,6
0303.3101 Blåkveite, fryst 200,6 12,0 212,6 226,7 7,8 234,4 225,2 11,8 236,9
0303.7902 Uer, fryst 81,4 6,0 87,3 43,5 5,3 48,9 29,0 7,1 36,1
0303.8000 Lever, rogn og melke fra fisk, fryst 54,6 10,0 64,6 57,8 9,0 66,8 102,5 6,8 109,3
0304.2931 Fileter av torsk, i blokk, fryst 187,1 5,9 193,0 168,7 4,9 173,6 123,5 5,1 128,5
0306.1401 Kongekrabber, fryste 89,0 32,3 121,3 293,4 0,0 293,4 214,4 4,9 219,3
0304.2949 Fileter av sei, ikke i blokk, fryst 143,2 4,9 148,1 175,3 3,9 179,2 118,5 3,2 121,8
0304.9904 Annet fryst fiskekjøtt av torsk (også opphakket) unnt fileter og surimi, i.e.n. 18,5 2,5 20,9 12,7 1,0 13,7 18,3 1,8 20,1
0304.2951 Fileter av hyse, i blokk, fryst 48,6 0,3 48,9 50,0 0,4 50,4 81,0 1,4 82,4
0304.1939 Fileter og annet fiskekjøtt, også opphakket, av torsk, ikke oppdrettet, fersk el kjølt 387,0 0,0 387,0 352,5 0,0 352,5 402,1 1,3 403,4
0303.3200 Rødspette, fryst 0,9 2,9 3,7 0,4 0,7 1,2 0,2 1,0 1,3
0304.2910 Fileter av stillehavslaks, atlanterhavslaks og donaulaks, fryst 977,5 0,0 977,5 1001,0 0,0 1001,0 1815,3 0,9 1816,2
0303.7909 Fisk, fryst, i.e.n. 33,4 0,5 33,9 36,8 0,7 37,6 17,1 0,9 18,0
1604.2008 Torskelever i lufttett lukket emballasje, ikke fryste 17,6 0,4 18,0 8,9 1,0 9,9 56,5 0,8 57,4
0306.1302 Reker, kokte med skall, ikke videre bearbeidd, fryste 36,3 0,0 36,3 33,8 4,0 37,9 9,2 0,7 9,9