Dette er side 1 av en tabell med 7 sider
Tabell 11. Eksport gruppert etter SITC. Millioner kroner Exports by groups of the SITC. Million kroner -------------------------------------------------------------------------------------------------------- EKSPORT ------------------------------------------- Januar Januar Mengde- 2012 2013 enhet ------------------- ------------------- Mengde Verdi Mengde Verdi Unit Quant. Value Quant. Value -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 00 Matvarer og levende dyr .. .. 1 .. 3 001 Levende dyr (utenom de som er tatt med i hovedgruppe 03) ........................ .. .. 1 .. 3 01 Kjøtt og kjøttvarer t 440 11 953 16 011 Kjøtt av storfe, ferskt, kjølt el. fryst t 1 0 9 0 012 Annet kjøtt og spiselig slakteavfall, ferskt, kjølt eller fryst ................ t 340 6 863 11 016 Kjøtt og spiselig slakteavfall, saltet, i saltlake, tørket eller røykt; spiselig mel av kjøtt eller slakteavfall .......... t 48 3 23 1 017 Kjøtt og spiselig slakteavfall, tilberedt eller konservert i.e.n. .................. t 51 2 57 4 02 Meierivarer og egg t 1 371 35 2 282 57 022 Mjølk og fløte og mjølkeprodukter (unntatt smør og ost) .................... t 462 3 948 12 023 Smør og annet fett samt oljer fremstilt av mjølk ................................. t 0 0 1 0 024 Ost og ostemasse ......................... t 822 31 1 233 44 025 Egg og eggeplommer, friske, tørkede el. konservert på annen måte, også med tilsetning av søtningsstoff; eggehvite ... t 87 1 100 1 03 Fisk, krepsdyr, bløtdyr og tilberedninger t 195 878 4 062 194 504 4 677 034 Fisk, fersk, kjølt eller fryst ........... t 180 971 3 483 175 766 4 030 035 Fisk, tørket, saltet, i saltlake el. røkt t 11 706 480 16 258 551 036 Krepsdyr og bløtdyr ...................... t 344 19 549 37 037 Fisk, krepsdyr og bløtdyr, tilberedt eller konservert, i.e.n. ................. t 2 858 80 1 931 60 04 Korn og kornvarer t 748 15 754 20 041 Hvete, umalt ............................. t - - - - 042 Ris ...................................... t 76 1 28 0 043 Bygg, umalt .............................. t - - - - 044 Mais, umalt .............................. t 0 0 - - 045 Annet korn, umalt ........................ t - - 0 0 046 Hvetemjøl og blandet mjøl av hvete og rug t - - 2 0 047 Annet mjøl ............................... t - - - - 048 Kornprodukter og produkter av mjøl eller stivelse av frukt eller grønnsaker ....... t 672 14 724 20 05 Grønnsaker og frukt t 562 11 1 164 17 054 Grønnsaker, friske, kjølte, fryste eller midlertidig konserverte; røtter, knoller og grønnsakprodukter, friske eller tørkede t 47 0 196 1 056 Grønnsaker, røtter og knoller, tilberedt eller konservert, i.e.n. ................. t 197 2 554 4 057 Frukt og nøtter: friske eller tørkede .... t 84 2 225 5 058 Frukt: tilberedt eller konservert ........ t 220 6 182 7 059 Frukt- og grønnsaksafter (herunder druemost), ugjærede og alkoholfrie, også tilsatt sukker el. annet søtningsstoff ... t 13 0 7 0 06 Sukker, sukkervarer og honning t 202 3 113 7 061 Sukker, melasse og honning ............... t 142 1 15 0 062 Sukkertøy og andre sukkervarer ........... t 59 3 98 6 07 Kaffe, te, kakao, krydderier t 470 17 469 18 071 Kaffe og kaffeerstatninger ............... t 181 7 36 3 072 Kakao .................................... t 0 0 0 0 073 Sjokolade og andre næringsmidller som inneholder kakao ..................... t 285 10 429 15 074 Te og matè ............................... t 0 0 1 0 075 Krydderier ............................... t 2 0 3 0 08 Dyrefor (unntatt umalt korn) t 26 860 75 24 494 88 081 Dyrefor (unntatt umalt korn) ............. t 26 860 75 24 494 88 09 Forskjellige matvarer .. .. 48 .. 61 091 Margarin og matfett ...................... t 86 5 103 7 098 Tilberedte matvarer i.e.n. ............... .. .. 42 .. 54 11 Drikkevarer .. .. 32 .. 34 111 Alkoholfrie drikkevarer i.e.n. ........... .. .. 21 .. 21 112 Alkoholholdige drikkevarer ............... TL 282 11 354 13 12 Tobakk og tobakksvarer t 0 0 1 0
Dette er side 1 av en tabell med 7 sider