|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I ALT 1) TOTAL 1) |
35695,8 |
1283,4 |
36979,2 |
37369,6 |
1006,7 |
38376,3 |
43481,2 |
749,7 |
44230,8 |
0303.5200 Torsk, fryst |
492,5 |
742,6 |
1235,0 |
399,0 |
646,8 |
1045,9 |
457,9 |
413,0 |
870,9 |
0303.7200 Hyse, fryst |
508,9 |
224,5 |
733,4 |
355,0 |
142,0 |
496,9 |
601,7 |
132,2 |
734,0 |
0304.2939 Fileter av torsk, ikke i blokk, fryst |
558,6 |
106,0 |
664,6 |
516,9 |
115,7 |
632,6 |
441,2 |
89,4 |
530,7 |
0303.7300 Sei, fryst |
352,6 |
20,3 |
372,9 |
426,8 |
23,3 |
450,0 |
433,8 |
30,1 |
463,9 |
0304.2959 Fileter av hyse, ikke i blokk, fryst |
157,1 |
10,4 |
167,4 |
165,9 |
19,6 |
185,5 |
193,8 |
21,5 |
215,3 |
0303.7904 Steinbit, fryst |
14,8 |
5,4 |
20,2 |
21,0 |
5,0 |
26,0 |
23,3 |
12,3 |
35,6 |
0303.3101 Blåkveite, fryst |
200,6 |
12,0 |
212,6 |
226,7 |
7,8 |
234,4 |
225,2 |
11,8 |
236,9 |
0303.7902 Uer, fryst |
81,4 |
6,0 |
87,3 |
43,5 |
5,3 |
48,9 |
29,0 |
7,1 |
36,1 |
0303.8000 Lever, rogn og melke fra fisk, fryst |
54,6 |
10,0 |
64,6 |
57,8 |
9,0 |
66,8 |
102,5 |
6,8 |
109,3 |
0304.2931 Fileter av torsk, i blokk, fryst |
187,1 |
5,9 |
193,0 |
168,7 |
4,9 |
173,6 |
123,5 |
5,1 |
128,5 |
0306.1401 Kongekrabber, fryste |
89,0 |
32,3 |
121,3 |
293,4 |
0,0 |
293,4 |
214,4 |
4,9 |
219,3 |
0304.2949 Fileter av sei, ikke i blokk, fryst |
143,2 |
4,9 |
148,1 |
175,3 |
3,9 |
179,2 |
118,5 |
3,2 |
121,8 |
0304.9904 Annet fryst fiskekjøtt av torsk (også opphakket) unnt fileter og surimi, i.e.n. |
18,5 |
2,5 |
20,9 |
12,7 |
1,0 |
13,7 |
18,3 |
1,8 |
20,1 |
0304.2951 Fileter av hyse, i blokk, fryst |
48,6 |
0,3 |
48,9 |
50,0 |
0,4 |
50,4 |
81,0 |
1,4 |
82,4 |
0304.1939 Fileter og annet fiskekjøtt, også opphakket, av torsk, ikke oppdrettet, fersk el kjølt |
387,0 |
0,0 |
387,0 |
352,5 |
0,0 |
352,5 |
402,1 |
1,3 |
403,4 |
0303.3200 Rødspette, fryst |
0,9 |
2,9 |
3,7 |
0,4 |
0,7 |
1,2 |
0,2 |
1,0 |
1,3 |
0304.2910 Fileter av stillehavslaks, atlanterhavslaks og donaulaks, fryst |
977,5 |
0,0 |
977,5 |
1001,0 |
0,0 |
1001,0 |
1815,3 |
0,9 |
1816,2 |
0303.7909 Fisk, fryst, i.e.n. |
33,4 |
0,5 |
33,9 |
36,8 |
0,7 |
37,6 |
17,1 |
0,9 |
18,0 |
1604.2008 Torskelever i lufttett lukket emballasje, ikke fryste |
17,6 |
0,4 |
18,0 |
8,9 |
1,0 |
9,9 |
56,5 |
0,8 |
57,4 |
0306.1302 Reker, kokte med skall, ikke videre bearbeidd, fryste |
36,3 |
0,0 |
36,3 |
33,8 |
4,0 |
37,9 |
9,2 |
0,7 |
9,9 |
|