22041_not-searchable
/transport-og-reiseliv/statistikker/hytteform/maaned
22041
Nedgang i oktober
statistikk
2002-11-19T10:00:00.000Z
Transport og reiseliv
no
hytteform, Hytteformidling, overnattinger, hytter, gjestenes nasjonalitetReiseliv, Transport og reiseliv
false

Hytteformidlingoktober 2002

Statistikken omfatter norske og utenlandske gjesters overnatting på private hytter/hus i løpet av året og bidrar dermed til en mer fullstendig norsk overnattingsstatistikk.

Innhold

Publisert:

Du er inne i en arkivert publisering.

Gå til nyeste publisering

Nedgang i oktober

Norske og utenlandske hytteformidlere har formidlet om lag 25 000 overnattinger til private hytter i oktober i år. Dette er en nedgang på over 11 prosent sammenlignet med oktober i fjor. Antall norske overnattinger gikk ned med 1 prosent, mens antall utenlandske overnattinger gikk ned med 16 prosent.

Det tyske markedet hadde i oktober i år nesten 80 prosent av utenlandsmarkedet. Antall tyske overnattinger gikk ned med 20 prosent.

Økning hittil i år

I årets ti første måneder har det vært 1,43 millioner overnattinger. Dette er en økning på 2 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Det har vært økning både i antall norske og antall utenlandske overnattinger.

Det tyske markedet, som hittil i år har hatt nesten 70 prosent av utenlandsmarkedet, gikk ned med 2 prosent. Danmark som er det nest største markedet med 17 prosent av overnattingene, økte med 0,6 prosent.

Tabeller: