Hopp til innhold
Svare på undersøkelse?
Forskning
Vi bruker cookies
English
Meny
Arbeid, lønn og utdanning
Arbeid og lønn
Inntekt og forbruk
Utdanning
Befolkning og bolig
Befolkning
Bygg, bolig og eiendom
Innvandring og innvandrere
Helse og samfunn
Helse
Kultur og fritid
Sosiale forhold og kriminalitet
Svalbard
Valg
Miljø og transport
Natur og miljø
Transport og reiseliv
Næringsliv og teknologi
Energi og industri
Jord, skog, jakt og fiskeri
Teknologi og innovasjon
Varehandel og tjenesteyting
Bedrifter, foretak og regnskap
Økonomi
Bank og finansmarked
Nasjonalregnskap og konjunkturer
Offentlig sektor
Priser og prisindekser
Utenriksøkonomi
Svare på undersøkelse?
Forskning
Vi bruker cookies
English
Forsiden
/
Inntekt og forbruk
/
Forbruk
/
Forbruksundersøkelsen
Statistikkbanken
Hvordan bruke statistikkbanken
Se hovedtall for denne statistikken
Statistikkbankens forside
Forbruksundersøkelsen
Til toppen
De 3 stegene er Velg tabell, Velg variabler og Vis resultat. Du er nå på Velg variabler
Velg tabell
Velg variabler
Vis resultat
06376: Forbrukte mengder av mat- og drikkevarer per person per år, etter varegruppe (kg/liter) (avslutta serie) 1958-1959 - 1996-1998
Informasjon om tabellen
Om statistikken
Kontaktperson
Eiliv Mørk, Statistisk sentralbyrå
+47 41 69 67 77
eim@ssb.no
Anne Lodberg-Holm, Statistisk sentralbyrå
+47 2109 4683
alh@ssb.no
Sist endret
13.02.2008 10:00
Måleenhet
Mengde per person:
kg/liter
Kilde
Statistisk sentralbyrå
Database
Ekstern PRODUKSJON
Nå har du kommet til skjermbildet for å velge hvilke variabler og verdier du vil ha frem i ditt resultat av tabellen. En variabel er en egenskap ved en statistisk enhet. Side er delt opp i flere bokser, en for hver variabel, hvor du kan velge verdier ved å markere en eller flere. Det starter alltid med statistikkvariabel som er hoved verdien som telles i tabellen. Trykk enter for å gå rett til valg av første variabel.
Navigering med tastatur og skjermleser. Velg flere objekter etter hverandre. SHIFT+pil ned/opp. For å velge enkelte verdier i listen: Windows:Hold inn Ctrl + pil ned. Deretter slipp Ctrl og trykk på mellomromstasten. Gjenta. Mac:CMD+pil ned/opp. Deretter slipp CMD og trykk på mellomromstasten. Gjenta. (Fungerer kun i Chrome, ikke i Safari). For å komme ut av listen med de markerte valgene, trykk TAB-tast.
statistikkvariabel
Definisjon. Mengde per person
Lukk
Må velges
Valgt
1
av totalt
1
Mengde per person
Velg minst én verdi
intervall (år)
Må velges
Søk kun i starten av tekst
Søkefelt for å finne ønsket verdi i kodelisten til denne variabelen. Dette er eksempler på verdier i listen. 1958-1959 , 1975-1976 , 1977-1979 ,
wave temp fix..
Valgt
1
av totalt
9
1996-1998
1992-1994
1989-1991
1986-1988
1983-1985
1980-1982
1977-1979
1975-1976
1958-1959
Velg minst én verdi
varegruppe
Må velges
Søk kun i starten av tekst
Søkefelt for å finne ønsket verdi i kodelisten til denne variabelen. Dette er eksempler på verdier i listen. 0 Matvarer , 00 Mel, gryn og bakervarer (kg) , 001 Mel og gryn (kg) ,
wave temp fix..
Valgt
0
av totalt
54
0 Matvarer
00 Mel, gryn og bakervarer (kg)
001 Mel og gryn (kg)
002 Flatbrød, knekkebrød og smørbrødkjeks (kg)
003 Brød (kg)
004 Kaker (kg)
005 Makaroni og cornflakes (kg)
01 Kjøtt og kjøttvarer (kg)
011 Ferskt kjøtt og flesk (kg)
012 Saltet, røykt og tørket kjøtt og flesk (kg)
013 Kjøtthermetikk (kg)
014 Ferske produkter av kjøtt (kg)
015 Fryst kjøtt og kjøttvarer (kg)
02 Fisk og fiskevarer (kg)
021 Fersk fisk, fileter (kg)
022 Fryst fisk, fileter (kg)
023 Saltet, røykt og tørket fisk, skalldyr (kg)
024 Middagshermetikk av fisk (kg)
025 Småhermetikk av fisk (kg)
026 Ferske produkter av fisk (kg)
03 Melk, fløte, ost og egg (kg)
031 Melk (l)
032 Fløte (l)
034 Ost (kg)
035 Egg (kg)
04 Spisefett og oljer (kg)
041 Smør (kg)
042 Margarin og spiseolje (kg)
05 Grønnsaker, frukt og bær (kg)
051 Kål og gulrøtter (kg)
052 Andre friske grønnsaker (kg)
053 Epler, pærer og plommer (kg)
054 Sitrusfrukter, bananer og druer (kg)
055 Tørket frukt og nøtter (kg)
056 Friske bær (kg)
057 Konserverte grønnsaker (kg)
058 Konserverte frukt og bær (kg)
06 Poteter og varer av poteter (kg)
061 Poteter (kg)
062 Varer av poteter (kg)
07 Sukker (kg)
071 Sukker (kg)
08 Kaffe, te, kakao og kokesjokolade (kg)
081 Kaffe (kg)
082 Te (kg)
083 Kakao og kokesjokolade (kg)
09 Andre matvarer (kg)
091 Spisesjokolade og drops (kg)
092 Iskrem (kg)
093 Annet (kg)
11 Drikkevarer (l)
111 Mineralvann og brus (l)
112 Øl (l)
113 Vin, brennevin og sprit (l)
Velg minst én verdi
Antall valgte celler
(maksimalt tillatt er 300 000)
Antall valgte celler har oversteget maksimalt tillatt 300 000